Menu Sluiten

Platform

PlusM2 is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt.

1m² = 2m² ? Kan dat?

Elke vierkante meter telt: ruimte is vandaag een kostbaar goed voor al wie onderneemt.Uw activiteiten zijn met de jaren gegroeid, maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet. Een tekort aan bedrijfsruimte? Gebrek aan noodzakelijke opslagcapaciteit? De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer, bordesvloer, etagevloer of platform.

Onze platformen zijn duurzaam, maar ook vlot uitbeidbaar en zelfs verplaatsbaar. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. Verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze bordesvloeren geschikt voor vele toepassingen van opslag over selfstorage tot kantoor, en dit alles conform de geldende normen.

Door een uitgekiende engineering en prefabricage, en een doorgedreven standardisatie, zijn deze topkwaliteit platformen zeer scherp geprijsd en dienen slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden en optimaliseren zodat u kan doen waar u goed in bent! Onze jarenlange ervaring en expertise inzake etagebouw staat tot uw dienst! Design, engineering en productie van tussenvloeren in één hand: uw garantie voor kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en dienst na verkoop.

Onze producten:

1m² = 2 m² ? Dat kan met PlusM²!

Wie zijn wij

PlusM² is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt. Als onderdeel van ANERA, reeds 35 de jaar de referentie in Europa in engineering én productie van tussenvloeren, biedt PlusM² budgetvriendelijke vloeren aan die snel leverbaar zijn om uw plaatsgebrek op te lossen.

Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Onze troeven

 • Scherpste prijs op de markt
 • Mogelijkheid tot het inkorten of verlengen van de standaard module afmetingen
 • Snelle levering in gans de EU
 • CE-verklaring: topkwaliteit, EN 1090 gecertificeerd
 • Product uit eigen fabriek: bij ons gemaakt!
 • 35 jaar expertise inzake vloeren: tot uw dienst!
 • Win ruimte zonder verbouwing
 • Diverse draagkrachten en doorbuigingen: van opslag tot kantoor
 • Modulair: flexibel, uitbreidbaar, verplaatsbaar
 • Zelfdragende structuur met laag eigen constructiegewicht
 • Superdegelijke afwerking met mogelijkheid tot accessoires

Meer info

tags: Specialist Etagevloeren – Fabricage Etagevloeren – Engineering Tussenvloeren – Productie Tussenvloeren – Verhoogde Vloeren – 

Wenst u meer info over platform kijk dan vlug op https://www.plusm2.be/ | Een platformen is duurzaam, maar ook vlot uitbreidbaar en zelfs verplaatsbaar.

Etagevloeren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Platform

gobuychem log in for buyers log in for sellers about us what is gobuychem our vision code of conduct contact us chemicals sectors paints and coatings inks resins and adhesives cleaning and detergents cosmetics and aerosols oil amp gas industry plastics other industries customer service how it works investment prospectus faq contact us log in for buyers log in for sellers chemicals for other chemicals get best quotes for chemicals in other chemicals sector home chemicals for other chemicals other chemicals gobuychem is committed to becoming a world class provider of services to facilitate the purchase and sale of chemicals between multiple buyers and sellers. Below is a list of common chemicals for the other chemicals sector platform binnen ieders budget Sellers in our platform distribute a large variety of off the shelf options from high quality suppl.

hoe werkt het als je een freelancer zoekt als je een freelancer bent blog over jellow team faq contact tarieven alle freelancers ben je freelancer login nl enfr nlenfr hoe werkt het als je een freelancer zoekt als je een freelancer bent blog over jellow team faq contact tarieven alle freelancers ben je freelancer login algemene voorwaarden versie . Juni jellow belgi nv jellow kbo btw katwilgweg antwerpen artikel definities in het kader van de dienstverlening door jellow hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis abonnement bepaalt in welke mate de opdrachtgever recht heeft op diensten en of functionaliteiten van het platform. Op alle abonnementen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing op de matching service. Account een profiel dat hoort bij de opdrachtgever of freelancer en mits dat goedgekeurd toegang geeft tot de diensten en de database van jellow of een gedeelte daarvan. Database een online database van freelanc.

Wat je wil weten over Platform

brood en fijngebak bjrn kluisbergen aanmelden algemene voorwaarden algemene voorwaarden laatst gepdatet op december de website of url waarvan u deze algemene voorwaarden raadpleegt hierna het platform is een initiatief van horecatouch bv boskouter zottegem ondernemingsnummer be.. Email infohorecatouch.be telefoon hierna wij of horecatouch bv brood en fijngebak bjrn kluisbergen met adres stationsstraat kluisbergen en btw nummer be .. Wordt hierna vernoemt als verkoper . De verkoper gebruikt het platform van horecatouch bv om zijn diensten aan te bieden Een alternatief voor platform I. Algemene gebruiksvoorwaarden . Toepassingsgebied deze algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op elk bezoek of gebruik van het platform door een interne gebruiker hierna de gebruiker genoemd. Door het platform te bezoeken of te gebruiken erkent de gebruiker dat hij zij deze algemene gebruiksvoorwaarden heeft gelezen en a.