Menu Sluiten

Leuningwerk

PlusM2 is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt.

1m² = 2m² ? Kan dat?

Elke vierkante meter telt: ruimte is vandaag een kostbaar goed voor al wie onderneemt.Uw activiteiten zijn met de jaren gegroeid, maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet. Een tekort aan bedrijfsruimte? Gebrek aan noodzakelijke opslagcapaciteit? De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer, bordesvloer, etagevloer of platform.

Onze platformen zijn duurzaam, maar ook vlot uitbeidbaar en zelfs verplaatsbaar. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. Verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze bordesvloeren geschikt voor vele toepassingen van opslag over selfstorage tot kantoor, en dit alles conform de geldende normen.

Door een uitgekiende engineering en prefabricage, en een doorgedreven standardisatie, zijn deze topkwaliteit platformen zeer scherp geprijsd en dienen slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden en optimaliseren zodat u kan doen waar u goed in bent! Onze jarenlange ervaring en expertise inzake etagebouw staat tot uw dienst! Design, engineering en productie van tussenvloeren in één hand: uw garantie voor kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en dienst na verkoop.

Onze producten:

1m² = 2 m² ? Dat kan met PlusM²!

Wie zijn wij

PlusM² is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt. Als onderdeel van ANERA, reeds 35 de jaar de referentie in Europa in engineering én productie van tussenvloeren, biedt PlusM² budgetvriendelijke vloeren aan die snel leverbaar zijn om uw plaatsgebrek op te lossen.

Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Onze troeven

 • Scherpste prijs op de markt
 • Mogelijkheid tot het inkorten of verlengen van de standaard module afmetingen
 • Snelle levering in gans de EU
 • CE-verklaring: topkwaliteit, EN 1090 gecertificeerd
 • Product uit eigen fabriek: bij ons gemaakt!
 • 35 jaar expertise inzake vloeren: tot uw dienst!
 • Win ruimte zonder verbouwing
 • Diverse draagkrachten en doorbuigingen: van opslag tot kantoor
 • Modulair: flexibel, uitbreidbaar, verplaatsbaar
 • Zelfdragende structuur met laag eigen constructiegewicht
 • Superdegelijke afwerking met mogelijkheid tot accessoires

Meer info

tags: Specialist Etagevloeren – Fabricage Etagevloeren – Engineering Tussenvloeren – Productie Tussenvloeren – Verhoogde Vloeren – 

Wenst u meer info over leuningwerk kijk dan vlug op https://www.plusm2.be/ | Er bestaan meerdere oplossingen voor uw leuningwerk om tegemoet te komen aan uw wensen

Etagevloeren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leuningwerk

toggle navigation duitsfransnederlands home producten behuizingstechniek productcatalogus algemeen toebehoren systeemtechniek wartels invoereenheden hmi mechanische componenten industries aluminiumprofielen kabelgoot uit aluminium afschermingen werkpostsystem buisverbindingen trappen werkplatformen monitorhouder lineaire eenheden hefzuilen lineaire aandrijving elektrotechnisch componenten ptr hartmann gmbh hartmann electronic toepassingsvoorbeelden actueel beurzen nieuwigheden rkxsoftware multilift ii met interne slede phoenix mecano nv jaar lineaire as rk monoline statiefsysteem buisverbinders met kogelgewricht productzoeker archief archief firma de phoenix mecano groep vacatures cnc programmeur m v administratief technisch m.

menu nl en home mac industrial diensten offerte contact reinigen van leuningwerk passend voor uw onderneming bedrijfsomgevingen en productielijnen naast een goed onderhoud en reiniging van uw bedrijfsomgevingen productielijnen en productieomgeving is een goede reiniging van uw bedrijfsomgeving van essentieel belang voor een veilige en gezonde werking van uw werknemers binnen uw bedrijf. Met een goede reiniging van uw bedrijfsomgevingen zorgt mac industrial ervoor dat de aanwezigheid van stof vet en vuil beperkt blijft. Dit alles mag uiteraard de werking van de productieomgeving niet hinderen. Dankzij een goede reiniging laat u uw medewerkers en machines op een zo efficint mogelijke manier op elkaar inwerken. U kunt rekenen op een zo h.

Informatie over Leuningwerk

home over ons activiteiten totaal projecten metaal electriciteit hvac projecten projecten in uitvoering afgewerkte projecten vacatures contact i.c.p. International constructions projects home over ons activiteiten totaal projecten metaal electriciteit hvac projecten projecten in uitvoering afgewerkte projecten vacatures contact meer more child ons verhaal international constructions projects afgekort icp is een bedrijf dat werd opgericht in . Van bij het begin hebben wij ons toegelegd op kernactiviteiten totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie metaal elektriciteit hvac sinds onze start hebben we een vlucht vooruit genomen en staat onze ploeg dagelijks ter uwe beschikking om uw projecten groot of klein in binnenof buitenland tot een goed einde te brengen. Wij bieden u totaalprojecten van studie over realisatie tot onderhoud in elk van onze activiteiten of een combinatie ervan meer info bekijken over leuningwerk De combinatie van verschillende activiteiten maakt het voor de klant gemakkelijk doordat hij n aans.