Menu Sluiten

Certificeringen Etagevloer

PlusM2 is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt.

1m² = 2m² ? Kan dat?

Elke vierkante meter telt: ruimte is vandaag een kostbaar goed voor al wie onderneemt.Uw activiteiten zijn met de jaren gegroeid, maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet. Een tekort aan bedrijfsruimte? Gebrek aan noodzakelijke opslagcapaciteit? De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer, bordesvloer, etagevloer of platform.

Onze platformen zijn duurzaam, maar ook vlot uitbeidbaar en zelfs verplaatsbaar. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. Verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze bordesvloeren geschikt voor vele toepassingen van opslag over selfstorage tot kantoor, en dit alles conform de geldende normen.

Door een uitgekiende engineering en prefabricage, en een doorgedreven standardisatie, zijn deze topkwaliteit platformen zeer scherp geprijsd en dienen slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden en optimaliseren zodat u kan doen waar u goed in bent! Onze jarenlange ervaring en expertise inzake etagebouw staat tot uw dienst! Design, engineering en productie van tussenvloeren in één hand: uw garantie voor kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en dienst na verkoop.

Onze producten:

1m² = 2 m² ? Dat kan met PlusM²!

Wie zijn wij

PlusM² is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt. Als onderdeel van ANERA, reeds 35 de jaar de referentie in Europa in engineering én productie van tussenvloeren, biedt PlusM² budgetvriendelijke vloeren aan die snel leverbaar zijn om uw plaatsgebrek op te lossen.

Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Onze troeven

 • Scherpste prijs op de markt
 • Mogelijkheid tot het inkorten of verlengen van de standaard module afmetingen
 • Snelle levering in gans de EU
 • CE-verklaring: topkwaliteit, EN 1090 gecertificeerd
 • Product uit eigen fabriek: bij ons gemaakt!
 • 35 jaar expertise inzake vloeren: tot uw dienst!
 • Win ruimte zonder verbouwing
 • Diverse draagkrachten en doorbuigingen: van opslag tot kantoor
 • Modulair: flexibel, uitbreidbaar, verplaatsbaar
 • Zelfdragende structuur met laag eigen constructiegewicht
 • Superdegelijke afwerking met mogelijkheid tot accessoires

Meer info

tags: Specialist Etagevloeren – Fabricage Etagevloeren – Engineering Tussenvloeren – Productie Tussenvloeren – Verhoogde Vloeren – 

Wenst u meer info over certificeringen etagevloer kijk dan vlug op https://www.plusm2.be/ | Etagevloer Certificeringen

Etagevloeren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Certificeringen etagevloer

fr en over ons partner onze oplossingen legbordstellingen breedvakstellingen palletstellingen draagarmstellingen etagevloeren montage technische info downloads contact shop onze oplossingen legbordstellingen legbordstellingen breedvakstellingen breedvakstellingen palletstellingen palletstellingen draagarmstellingen draagarmstellingen etagevloeren etagevloeren montage montage nona storage systems wakkerzeelsebaan b wijgmaalleuven tel fax infononastoragesystems.be .

infobhvexpo.com nl be facebookf twitter linkedinin projecten producten certificeringen etagevloer zijn in trek tenten semipermanentetent loge tribune standbouw over bhv vacatures contact menu projecten producten tenten semipermanentetent loge tribune standbouw over bhv vacatures contact offerte aanvragen dutch dutch english menu projecten producten tenten semipermanentetent loge tribune standbouw over bhv vacatures contact menu projecten producten tenten semipermanentetent loge tribune standbouw over bhv vacatures contact home projecten bhv expo groep bouwt popup restaurant op unieke locatie gelegen op een perceel nabij het limburgse voerendaal heeft bhv expo groep een tijdelijk restaurant opgebouwd. Waar men vorig jaar nog uitkeek p de wijnranken zitten de gasten er dit jaar middenin. in heeft de organisatie van wijnrestaurant op het land gekozen voor een unieke locatie midden tussen de wijnranken. Het gehele restaurant is op hoogte gebouwd zodat men p de wijnranken kijkt. Binnen een mum van tijd hebben .

Gegevens over Certificeringen etagevloer

infonicrack.be home over ons producten contact een mezzanine voor meer opslag wilt u uw magazijn niet uitbouwen maar wel uitbreiden dan biedt een mezzanine de uitstekende oplossing wanneer uw magazijn te klein wordt. Een mezzanine biedt u een betaalbare flexibele oplossing zonder grote verbouwing of verhuizing. Een zelfdragend modulair systeem dat tussen twee etagevloeren in wordt geplaatst meestal in gebouwen met een hoog plafond. De tussenvloer bestrijkt vaak slechts een klein deel van de oppervlakte binnen het pand en wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Met een verdiepingsvloer kunt u bijvoorbeeld laadoppervlak op twee niveaus binnen het pand maken en extra opslagcapaciteit toevoegen Een extra woordje over certificeringen etagevloer Daarnaast kunt u er ook een klein kantoor laten plaatsen. Door het hoogteverschil creert u immers tegelijkertijd een goed overzicht over het magazijn. Wenst u meer info over onze een mezzanine voor meer opslag .