Menu Sluiten

Budgetvriendelijke Vloeren

PlusM2 is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt.

1m² = 2m² ? Kan dat?

Elke vierkante meter telt: ruimte is vandaag een kostbaar goed voor al wie onderneemt.Uw activiteiten zijn met de jaren gegroeid, maar uw kostbare bedrijfsoppervlakte niet. Een tekort aan bedrijfsruimte? Gebrek aan noodzakelijke opslagcapaciteit? De goedkoopste, snelste en meest flexibele oplossing is een industriële tussenvloer, of ook wel mezzanine, entresolvloer, bordesvloer, etagevloer of platform.

Onze platformen zijn duurzaam, maar ook vlot uitbeidbaar en zelfs verplaatsbaar. Het gebruik van een koudgevormde, gegalvaniseerde en zelfdragende structuur resulteert in een snel en eenvoudig te monteren modulaire verdiepingsvloer. Verschillende mogelijkheden in draagkracht en doorbuiging maken onze bordesvloeren geschikt voor vele toepassingen van opslag over selfstorage tot kantoor, en dit alles conform de geldende normen.

Door een uitgekiende engineering en prefabricage, en een doorgedreven standardisatie, zijn deze topkwaliteit platformen zeer scherp geprijsd en dienen slechts één doel: uw beschikbare ruimte uitbreiden en optimaliseren zodat u kan doen waar u goed in bent! Onze jarenlange ervaring en expertise inzake etagebouw staat tot uw dienst! Design, engineering en productie van tussenvloeren in één hand: uw garantie voor kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering en dienst na verkoop.

Onze producten:

1m² = 2 m² ? Dat kan met PlusM²!

Wie zijn wij

PlusM² is de specialist in fabricage in eigen fabriek van etagevloeren in standaardafmetingen aan de scherpste prijzen op de markt. Als onderdeel van ANERA, reeds 35 de jaar de referentie in Europa in engineering én productie van tussenvloeren, biedt PlusM² budgetvriendelijke vloeren aan die snel leverbaar zijn om uw plaatsgebrek op te lossen.

Alle profielen worden binnenshuis ontworpen en in onze eigen walsstraat gefabriceerd: zo kunnen we een snelle en betrouwbare levering garanderen.

Onze troeven

 • Scherpste prijs op de markt
 • Mogelijkheid tot het inkorten of verlengen van de standaard module afmetingen
 • Snelle levering in gans de EU
 • CE-verklaring: topkwaliteit, EN 1090 gecertificeerd
 • Product uit eigen fabriek: bij ons gemaakt!
 • 35 jaar expertise inzake vloeren: tot uw dienst!
 • Win ruimte zonder verbouwing
 • Diverse draagkrachten en doorbuigingen: van opslag tot kantoor
 • Modulair: flexibel, uitbreidbaar, verplaatsbaar
 • Zelfdragende structuur met laag eigen constructiegewicht
 • Superdegelijke afwerking met mogelijkheid tot accessoires

Meer info

tags: Specialist Etagevloeren – Fabricage Etagevloeren – Engineering Tussenvloeren – Productie Tussenvloeren – Verhoogde Vloeren – 

Wenst u meer info over budgetvriendelijke vloeren kijk dan vlug op https://www.plusm2.be/ | Vloeren Budgetvriendelijk

Etagevloeren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Budgetvriendelijke vloeren

ff projects home wat kunstharsvloeren en coatings cementgebonden gietvloeren vloeren voor paardenstallen en trailers betonherstellingen gepolierde betonvloer en ruwstort steentapijt behandelen opwaarderen en reinigen van betonvloeren onderhoudsproducten en machines terradec waarom voor wie shop verhuur contact ff projects home wat kunstharsvloeren en coatings cementgebonden gietvloeren vloeren voor paardenstallen en trailers betonherstellingen gepolierde betonvloer en ruwstort steentapijt behandelen opwaarderen en reinigen van betonvloeren onderhoudsproducten en machines terradec waarom voor wie shop verhuur contact gepolierde betonvloeren omwille van zijn budgetvriendelijke vloeren voor uw firma op maat industrieel karakter het strakke uitzicht antislip onderhoudsvrie.

delaere stortbeton kalender contact bel offerte beton info particulier info aannemer info landbouwer benor beton betonpomp betonproducten stabilise chape mortel zand en grind contact offerte beton info particulier info aannemer info landbouwer benor beton betonpomp betonproducten stabilise chape mortel zand en grind gebouw woning buiten toepassingen beton info particulier gebouw woning garage funderingssleuven ondervloer vloerplaat gewelven draagvloer tussenlaag chape betonvloeren polybeton garage garage advies van delaere stortbeton een budgetvriendelijke garage opgebouwd met kwalitatief hoogstaand beton dat is wat delaere stortbeton voor u kan betekenen. Voor al uw grote of kl.

Kennis over Budgetvriendelijke vloeren

chape amp dekvloeren thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie vloermatten kaders amp betegelingsdeksels verhuur bouwdrogers offerteaanvraag contact bedankt voor het goede werk en de service. philip cruysweegs cp trappen kapellen infoivovandooren.be vloermatten kaders betegelingsdeksels algemene informatie bij ivo van dooren isolatie en chapewerken kunt u ook terecht voor vloermatkaters en bijhorende matten standaard of op maat Een beschouwing over budgetvriendelijke vloeren Wij bieden de ideale oplossing voor elke inkom perfect aansluitend bij uw vloerafwerking. Van de eenvoudige kokosmat tot topklasse deurmatten van polyamide of buitenmatten van geprofileerd rubber. Ook de vloermatkaders zijn bij ons verkrijgbaar in diverse materialen messing geanodiseerd aluminium roestrvrij staal. Voor uw privwoning of kantoorgebouw wij staan garant voor een snelle levering voor uw project vloermatten u kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan inkommatten. Zowel voor priv als projectbouw in standaardafmetingen of maatw.